SYJALE Villas

SYJALE Villas

A SYJALE Villas Thaiföldön Koh Samui Bo Phut kerületében található.

A 4 lakóegységből álló villák várhatóan 2021-ben kerülnek átadásra. Az ingatlan tökéletes helyen került kialakításra. Az apartmanok  sziget keleti részén, egyben a legfelkapottabb terület központjában helyezkednek el, ahonnan a Samui Nemzetközi Repülőtér negyed óra alatt érhető el.

A projekt fejlesztője a Koh Samui szigetén alapított Samui C.J.Realtors tanácsadó és általános épületfelújító társaság.

SYJALE Villas projekt kialakításánál az volt a fő cél, hogy a lakók a legmagasabb kényelmi szint élvezete mellett csodálatos panorámát is birtokolhassanak: a Big Buddha és a Wat Plai Laem kilátását élvezhessék akár a nappaliból, vagy a medence széléről. A villák területe 204 négyzetméter, és mindegyik 5 hálószobával került kialakításra. A nappalik és a konyhák teljesen felszereltek, modern minőségi berendezésekkel vannak ellátva. Az egységekhez egy 50 négyzetméteres terasz és 30 négyzetméteres uszoda is tartozik.

A villákból a Koh Phangan közelében fekvő kis szigetre csodálatos tengerre néző kilátás nyílik.

A modern dizájnnal kialakított villák, teraszra néző helyiségeiben teljes panorámát biztosító tolóablakok vannak, amelyek a bejutó természetes fényt maximalizálják. A medencék melletti szobákból a Bangrak öbölre nyílik kilátás.

A villák udvarán az autók és robogók részére a lakásoktól kényelmesen megközelíthető parkoló áll rendelkezésre.

SYJALE Villas apartmanjaihoz közel található a Chaweng Turisztikai Központ, és a Choeng Mon strand, mindezek pár perc autózással érhetőek el.