praktiker akciós újság

Praktiker akciós újság

A Praktiker akciós újság hetente jelenik meg, széles körben érhető el nyomtatott formában. A hazai piacon egyik legrégebben jelenlévő barkács áruházlánc, a vásárlók körében méltán népszerű, ezt a mottója is tükrözi:”Mindenre van több ötlete!”

Míg az élelmiszerláncok főként a háztartást vezető hölgyek körében a legkeresettebbek, addig a Praktiker barkácsáruház egyértelműen a férfivásárlók egyik kedvenc terepe. Szerszámgépei a szakemberek körében népszerűek, de a hobbi ezermesterek is örömmel szemlézgetnek a Praktiker akciós újság kínálta kedvezmények között. Az ötletesen rendszerezhető szerszámosládák minden szerszámot használó vásárlónak örömet okoznak, hiszen a legféltettebb kincseiket szisztematikusan és biztonsággal tudják tárolni.

Az autó már régen nem luxuseszköz, ezért a Praktiker akciók mindig gondoskodnak arról, hogy a család járművét nemcsak az időjárás változásra felkészítsük, de folyamatos ápolással megóvjuk.

A Praktiker akciósújságok folyamatosan visszatérő terméke a gazdaságos otthoni fűtést biztosító kandallók folyamatos, kedvező áron elérhető értékesítése, amely egyre népszerűbbek a hazai lakosság körében is.

A szórólapot böngészve az otthonok felújításához szükséges építőanyagokon, és nyílászárókon át, a csempéket és járólapokat is széles árupalettáról lehet kiválasztani. Az akciós újságok segítségével az egész család igényéhez, ízléséhez könnyen érhető el minden olyan termék, amelyre egy barátságos, kényelmes otthonban bárkinek, bármikor szüksége lehet.

Akciós Vásárlás
JYSK akciós újság
TESCO akciós újság
Auchan akciós újság
Euronics akciós újság