sikerdíjas pályázatírás

Mennyibe kerül a sikerdíjas pályázatírás

A pályázatíró számára a pályázatírókkal való találkozás során mindig jól hangzik, amikor a pályázatíró cég sikerdíjas konstrukciót kínál. Valójában viszont tudni kell, hogy a sikerdíjas pályázatírás többnyire díjmentes tanácsadást, pályázatképességi feltérképezést, pályázati előminősítést és pályázatírást takar. A pályázó a pályázatírásért csak akkor fizet, ha nyer. A sikerdíjas pályázatírás viszont nem tartalmazza a pályázathoz szükséges fontos dokumentumok, tanulmányok elkészítését.

A sikerdíjas pályázatírás díja pályázatíró cégenként változik. Ha egy középutas ajánlatot nézünk, akkor díj értéke a vissza nem térítendő támogatás max. 7%-a lehet. A díj értékének meghatározása függ az elnyerhető vissza nem térítendő támogatás nagyságától.

10 millió forint vissza nem térítendő támogatásig a pályázat sikerdíja max. 7%. 10-30 millió forint támogatás esetén 6%, 30-50 millió forintig 5%, 50-75 millió forintig 4%, 75-100 millió forintig 3%, az előbbiek feletti támogatás egyéni megállapodás alapján határozható meg. További részletekért látogasson honlapunkra.

Pályázatokkal foglalkozó hasznos cikkek:

Mit tartalmaz a sikerdíjas pályázatírás?
Kell-e pályázatot írni a fiatalok vállalkozóvá válását elősegítő programhoz?
Mégiscsak szükség van a pályázatírókra?
Pályázatírás elsajátítása otthonról?
Mit nézzen meg elsőként egy pályázati kiírásnál!