Könyvelés és adótanácsadás: több tudományág ismeretanyagát és innovációs tapasztalatát kínáljuk

Ma már számtalan szakmában az érvényes tudás felezési ideje pár hónapra csökkent. Különösen kritikus a helyzet a könyvelés és adóügyek támakörében. Ha egy könyvelő nem aktualizálja napi szinten a tudását, komoly veszélybe sodorhatja ügyfeleit. A legkiválóbb könyvelőcégek pedig egyenesen versenyelőnyt jelentenek mindazok számára, akiket hasznos tanácsokkal látnak el.

Mi azt is tudjuk, hogyan takaríthatunk meg drága pénzt elsősorban kiváló gazdálkodással. Mi azért vagyunk, hogy egy tökéletes könyvelési szolgáltatás mellett megtaláljuk Önnek az aktuálisan legjobb pénzügyi gazdálkodási módot. Analizáljuk, melyik üzleti területei mennek jobban, melyek gyengébben, mik a főbb költségtényezők. Aztán pedig hová és hogy érdemes lekötni a pénzeket, hogy addig is maximális kamatot hozzanak, ameddig nem költjük el. Ha csak egy-egy napra tudunk minden hónapban nagy biztonsággal pénzt befektetni, az is százezreket jelent még egy kisvállalkozás (sőt akár egy háztartás!) esetében is éves viszonylatban, amit plusz munkabefektetés nélkül, pusztán befektetési és gazdálkodási szakértelemmel keres az ember. Ha pedig finanszírozás szükséges, annak is ismerjük az aktuálisan legköltségkímélőbb módját.

Mi a magunk területén professzionális szakemberek vagyunk, akiknek az a dolga, hogy a törvény adta kereteken belül, kiváló gazdálkodással:

  • Folyamatosan pénzt takarítsunk meg ügyfeleinknek.
  • Segítsük partnereinket a pályázati pénzek (állami és EU támogatás) elérésében
  • Folyamatos tájékoztatást adjunk vállalkozása pénzügyi helyzetéről

könyvelőiroda

Az Ön feladata a választás, annak a könyvelőcégnek a kiválasztása, akiről úgy érzi, leginkább képviseli az Ön személyes érdekeit, miközben szigorúan betartja a törvény adta kereteket, akkurátusan követi a törvényi előírásokat. Ön dönt, és élvezi döntése hasznát.

Állam: Az állam törvényeket szab, adókat és járulékokat állapít meg, valamint biztosítja a vállalkozások számára a megfelelő jogi és fizikai környezetet a működéshez. Mindez komplex feladatot ró rá, aminek okán nem biztos, hogy az a legjobb az államnak, ha pusztán adó formájában teljesíti kötelezettségeit a vállalkozás.

Hogy elősegítse a befektetéseket, a vállalatok gyarapodását, ami a nemzeti összvagyonnak is integráns részét képezi, az állam számtalan lehetőséget kínál a vállalkozásoknak kötelezettségeik teljesítésére.

Az a jó könyvelő cég, amelyik naprakészen tisztában van a lehetőségekkel, és képes azok közül az egyes ügyfelek számára hasznosakat kiválogatni, azokat ajánlat formájában a megbízó elé tárni. A Könyvelőiroda egy ilyen vállalat.

Garancia: Munkánkra teljes körű garanciát vállalunk.

Hasznos lehet:
Könyvelő Budapest belvárosában: mindezt outsourcing formában
A sűrűn változó adórendszer követése nagy kihívás lehet a cégek számára
Könyvelőirodát keres: induló és működő vállalkozásoknak egyaránt