grund

Grund Budapest

A Grund a 08. kerületben a Nagy Templom utca 30. szám alatt található egyedülálló közösségi tér Józsefváros központjában.

A rendezvényközpont a város számos pontjáról könnyedén elérhető, hatalmas beltérrel, és kültérrel rendelkezik, kényelmes körülményeket biztosít a kikapcsolódásra. A hétszáz négyzetméteres tágas környezet kiválóan alkalmas társas összejövetelekre, de az eseménydús programok miatt a pesti éjszaka kihagyhatatlan szereplőjének számít. A kialakítása és hangulata miatt a helyi fiatalok mellett sok külföldi turista keresi fel, és napi változatosságú zenei programok miatt széles törzsközönséget tudhat magáénak.

Naponta Happy Hour alatt este 6 és 8 óra között a Soproni sörökre, és koktélokra is 50 százalékos kedvezményre lehet számítani. A többi romkocsmához képest kisebb választékkal rendelkeznek sörökből, de talán a kedves hangulat és légkör az előnyére szolgál.

A Grund hatalmas nagy vetítőfelületén olyan fontos sporteseményeket meg lehet tekinteni, mint a válogatott meccseket, BL-párosításokat, és egyéb nagy érdeklődést kiváltó világversenyeket.

grund

A Grundban rezidens DJ-k szolgáltatják a jó hangulathoz a zenét, lehet találni bulizenét a hetvenes évektől napjainkig, a legnagyobb soft rock, dance, pop slágereket, de a hip-hop, és az elektronikus tánczene kedvelői is megtalálják a számításukat.

A belső tér különtermei este ingyenesen, napközben egyedi megállapodás szerint bérelhetők különféle alkalmakra, rendezvényekre.

A Gund ezenkívül számos helyszínnel rendelkezik: Első Kert, Hátsó Kert, Fedett Terasz, Játszótér és a Ground Terasz . Belül pedig a Bár, a Kapualj, a „Csíkos Ajtók”, és a „Misi”.

A 2007-ben átadott Grund játszótéren a Molnár Ferenc „A Pál utcai fiúk” című regényének legendás helyszínén lehet újraélni a regény eseményeit.